Fulla för kärlekens skull

Sitter här och lyssnar igenom siestabanden! Jag längtar som ett as nu, en månad. Exakt!

Har nyss duschat, och innan det så sprang jag 4.5 km. Mysigt att träna med skön musik i hörlurarna.
 Har inget mer att skriva, vill bara ha siesta nu! Om man skulle gå och lägga sig så tiden går fortare ?


mjukglass

Idag har jag träffat två gamla klasskompisar, som båda sa att vi skulle ha klassfest. Mycket bra sagt!
Har även suttit mitt på torget i Lund och ätit glass med min käraste vän Sabina. Mycket mysigt!
Kanske har jag inte gjort så mycket mer än det idag, än att åka tåg. Så, där har ni min dag.
Orkar inte lägga in bilder från mobilen.
Puss


Viggos

"Fina fri)(7 sms {[7-: nu slut" - Tur att Halebop kan skriva ÅÄÖ.

Jag har lust att skriva av mig, men jag har inget att skriva vilket gör mig frustrerad. Så dethär inlägget blir så jävla ointressant så ni kan sluta läsa nu, om ni ens har läst till hit.
Skolan imorgon, och för en gångs skull känner jag att det kommer bli riktigt skönt med en skoldag. Jag har världens bästa hårdag idag, och hoppas på att ha det imorgon med. (vilket jag nog INTE kommer att ha) så när klockan ringer imorgon klockan 05:45 så kommer jag ångra att jag skrev att det skulle bli skönt med skola. Idag har det varit underbart väder, som resten av helgen har varit. Hoppas att det håller i sig, för nu orkar jag inte med regn och snö mer. Jag hoppas på att tjejerna i min klass vill dra med mig till Viggos imorgon, sitta ute i solen, kolla på folk, mysa och dricka en Xider. Jag saknar det, jättemycket. Mina fjärilar i magen börjar komma tillbaka när jag tänker på Viggos. Viggos representerar en början för mig, en början av något mycket gott. Första gången som 18 åring satt jag ute på en servering/pub/matställe och tog en cider, med mina vänner. På viggos. Jag älskar viggos!

"I Lund finns det ett rimligt utbud av restauranger för en stad i den storleksordningen. På samma sätt finns det McDonalds, Burger King, Max samt några mindre namnkunniga hamburgeretablissemang. Men Lund har något som andra städer inte har. Ett hemligt vapen, utstuderat machiavelliskt placerat i nära anslutning till tågstationen. Ett pr-kort som klår alla de andra, nämligen Viggos, en hamburgerivrares våta dröm.

Menyn består utöver viss utfyllnad bara av olika fantasifulla och smakfulla hamburgerkompositioner. Stilen är som ett fräscht rockabilly highway 66-hak, med inte bara mycket prisvärda burgare utan även billig öl för den som vill ha det. Exempel på burgare man kan sätta tänderna i är Jack D med whiskeycheddar, Mimmi med guacamole, Italia med mozzarella & soltorkade tomater, chiliburgare och vegoburgare. Drygt 20 olika hemstekta burgare för alla tillfällen och smaker som kostar mellan 55 och 70 kronor inklusive läsk, dippsås och pommes frites. Köttet är i allmänhet väl tilltaget och vi pratar hemslevade stadiga bitar, inga färdigpressade Scan-biffar."

Puss.


summer



stylesightings.com

sun

Idag har det varit typ 20 grader i vårt älskade Skåneland. Underbart! 
Dagen började med att jag fixade till mig, drog till Rolle och testade vårt nya tält! Stort och fint är det, sedan satte vi oss på deras altan och snackade en massa. Skön dag, nu sitter jag här och har nyss ätit grillat, gottgottgott. Ska kolla på tv, och sedan sova. Känner inte för något just nu, så får bli så.


new

Här sitter jag och har en ny hårfärg.
Rätt okej. En till så är det perfo.


skippin' stones

Igår var första gången jag ljög om min ålder (jag sa att jag var 17år, när jag är 18år). Känndes rätt roligt, för jag ljög alltid innan om att jag var 18, men nu ljuger jag om att jag är 17 år så att ingen försäljare på telenor ska hålla kvar mig i femtioelva timmar på den där plattan på stationen. Jag var i Malmö, med min vän Rolle och jag hittade inget speciellt faktist, två tröjor, ett par leggings och foundation(mineral foundation maybelline). Tält köpte vi med, tre-fyra manna ! Sjukt gött nu till festivalerna och sådant.
Puss


Siesta

Idag, Onsdagen den 22 april 2009 är en rätt bra dag. Jag hade två lektioner, och efter det mös jag med Mio. Jävla busunge! Man vill bara käka upp han när han säger ; brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuhHHm till lastbilen som kör förbi, så spottet flyger ut från den pyttelilla munnen!

Förövrigt sitter jag här, i min säng. Ny städat rum (tack mamma) och känner lukten av ny klippt gräs, dunkar musik från en lista på spotify som jag har gjort : Siesta.
Fyfan vad jag längtar nu, 36 dagar kommer gå så otroligt fort, ni anar inte! Gick in på hemsidan och läste att min vän Timbuktu ska dit, härligt med riktig festchillpartymusikisolen. hihi! Promoe kan man inte tack nej till heller när han ska dit, minns när han spelade för.. två år sedan? Var det då? Härligt iallafall.
Nu ska jag plugga matte, prov imorgon.



Nedladdat

Okej, nu blev jag förbannad! Skrev en jättebra text och sjukt lång, helt otroligt... Så RADERADE jag det? Jävla bloggjävel!
Jag får försöka ta om det igen, så here we go;


Är det bara jag som INTE laddar ner ?
Är det bara jag som är så jävla FEG, och är rädd för böter?

Jag mår dåligt när jag inte få ladda ner, när jag inte får fylla min stora ipod touch med nu fräsch musik som jag kan lyssna på när jag sitter i en timme på bussen/tåget påväg till skolan eller någon annanstans. Jag vill ladda ner, jag vill faktiskt det jättemycket, och var jävligt nära innan idag. Men jag känner, att om jag laddar ner så kommer jag få hem böter, för så är det alltid. Alltid drabbar det mig, även om det är en pytteliten sak så händer det mig ! Jag hatar det.
Men nu blev jag lite glad, min vän hade en låt jag sökte.
Tack !

HUM



Idag har jag varit med min egna lilla fotomodell på HUM hela dagen känns det som. Stackarn, puss!
(Har markerat bruttan med grön färg på OKEJ tidningens framsida ;)

BGT09

47 Year old Susan Boyle.    <- (KLICKA)


Jag ryser, gråter nästan när jag läser kommentarerna till videon.
Jag hatar att folk är så jävla dömmande, att alla ska ha åsikter om en tand som ser ut som en vanlig tant med fult hår, såna som man ser på bussen, på gatar eller i affären. Alla blir helt chockade över att hon kan sjunga så underbart, men inte jag. Jag vet att fula kan ha talanger, riktiga sådana. Nu, bevisat ännu en gång.




"The only one she lives with is her cat. I assume that he is the only one who knows that she sings that good.Until Saturday... "

"she's amazing,
all those people in the audience are sooo shallow, its sort of ridiculous. i think its absolutely terrible the way all of those people were making fun of her, until they heard her sing. even if she wasnt that good of a singer they shouldnt be sooo mean"

"I don't watch reality shows. I do know that if I had the chance, I would watch and root for this woman. The world, not just the British, have lost 10,15, or maybe even 20 years of listening to this magnificent voice. "

"All You people judging by appearance...
What a lesson! What a great cheerful Lady! I wish I could buy her recordings to help her to prolong with a carrer and happy life! Best regards from Poland!"


lever min dröm

Kännde inget sug av att åka in till stan idag, men tog mig i kragen för jag visste att om jag inte åkte in där så skulle jag ångra mig när min mamma kom hem med massa saker. Klockan sju gick jag upp, fixade till mig och åt en macka som inte var speciellt god, så halva gick i soperna. Gick till stationen, skönt. Bussen till Broby för att dricka en kopp kaffe med min musik Mio och moster Monica. Åkte in till Kristianstad, mötte upp olivia. Mamma tvingade mig att välja något hon skulle köpa åt mig idag, kännde inte att jag ville ha något, men hon tvingade mig. Fick med mig hem en fin tröja från Cubus. Åkte hem och hjälpte mamma i trädgården (snäll dotter), sedan slappade jag på soffan. Nu, har jag en sådan jävla huvudvärk.
Nu ska jag sova.
Hörs.

bästavän.

Dethär är min 3e sida jag skriver GRATTIS BÄSTAVÄN, 18 ÅR NU.
Fyfan vad jag har längtat och väntat på denhär dagen.

Vi har glidit isär sjukt mycket på senaste tiden tycker jag, men nu ska vi ändra på det. Nu ska vi inte splittras, okej? Som i nian, sjuan eller trean på lågstadiet.. Vi var klistrade vid varandra.
Grattis än en gång, jag älskar dig! <3


shine on my face


hair


shine one

Skolan idag var otroligt tråkig och väldigt seg, hade ett möte, lunch och sedan fick vi sluta. Kommer nog vara så de två sista dagarna nu, sedan lov. Skönt, faktiskt Har gått lite runder i stan idag, mysigt väder asså. Jävligt mysigt väder, sitter här i mitt rum, lyssnar på Absolute Dance Autumn 2008 med världens bas. I mina lurar denhär veckan har bara hörts MGMT, så behöver lite annan musik nu. Har mitt fönster öppet och mitt rum är nystädat. Känns värt asså.

Nu ska jag ut och gå tror jag, skönt.
Puss!


RSS 2.0