:(

asså, de slängde min gamla cykel.
bästa cykel, rip:(


lektion två.

Nu har jag lagt in mina bilder på datorn som ligger på kameran. Ska radera alla bilderna och ta nya, var inte i skolan i Fredags och fick hem en uppgift. Hejja!


Sofia på tåget.


Här har vi lektion :)

mio


Min favoritunge och min favorit modell. Han ställer alltid upp, fastän han inte fattar vad min kamera är.

dark.

På måndag ska jag ringa och beställa tid till klippning. Måste klippa av mitt hår. Allt är en rishög. Sedan, när jag klippt mig ska jag färga håret. Har varit sugen länge nu på att mörka ner mitt hår, men inte speciellt lönt när solen strålar på ens hår och blir blekt efter tio minuter typ.


Cameron Diaz sjukt fina hårfärg!


ken ring

Sitter i datorsalen med Bella och Sofia just nu. Känner för att skitva något, men jag vet inte vad.
Så nu slänger jag upp en bra låt.


Beroende av kärlek.. eller?

Jag tänkte på en sak idag. Människorna är beroende av kärlek, av uppmärksamhet. Varför är det så? Varför är vissa personer så in i helvetes beroende, medans andra bryr sig inte speciellt mycket? Jag har sagt till mig själv nu, att nu när skolan börjat så ska jag bry mig om mig själv. Jag ska stötta mig själv, gå i skolan och verkligen kämpa. Jag ska ALDRIG bry mig om någon annan som säger ; Tror jag ska hem, pallar inte Engelskan. (Det är något jag är beroende av, att vara snäll och åka med hem) Jag har vaken lust att få IG pågrund av andra människor som ska vara mina vänner och jag ska inte heller "hjälpa upp" för någon. Jag brukar alltid vara först med att stötta andra, av att komma vilse i min egen skolgång för att jag vill hjälpa alla andra som inte visar ett dugg respekt av skolan eller lärarna. Jag blir trött på att sitta på lektionen och ha en genomgång och sedan hör man någon : Vad var det vi skulle göra sa du nu igen? - Och så har man sett den personen sitta och fila naglarna, ha fötterna på bordet, bubbla med tuggummit eller skickat sms. Förfan, vi har så lite lektionstid med genomgångar, klarar du inte att lyssna på en person i 10-20 minuter ? Ge er.


kängor

Idag fyndade jag. Jag blev mycket stolt över mig själv. Jag tjatade om det hela vägen till stationen, om vilket bra köp jag gjort. Vännerna måste blivit förbannade på att det enda jag sa var: Oh, 400 spänn rabatt!!!! Hehee.

Då pris: 499:-
Nu pris: 99:-

Din sko.


86 minuter

Jag grät i 20 minuter.
Mycket vacker och bra film.


Handbolls kalas.

Hallåja!
Har nyss duschat och sådant skit och medans jag väntar på att mitt hår ska torka kan jag skriva några rader.
Igår hände inte speciellt mycket, förutom att jag började skolan och det känns faktiskt skönt! Foto(L) hihi.
På kvällen hyrde jag, martina, kim och danne fyra filmer, men vi hann se "Män som hatar kvinnor" - rätt okej film. Efter det körde jag och Martina till... Kommer inte ihåg vad det hette, men en jävla by! Hämtade två kompisar till martina - fyfan vad roligt det är att höra fyllesnack när man är nykter! :D Efter vi släppt av dem hemma hos dem så körde vi hem igen. Somnade och klockan tio i nio vaknade jag av att Martina kommer in och skriker : Men ditt jävla sär! VAKNA :DD
Då hade jag somnat om efter att min klocka ringt - för vi skulle åka klockan nio! Åt en bulle och köpte redbull och körde till Lund. Kollade på handboll och sedan BK i lund (y)
Hem och nu har jag nyss duschat. Ska på kalas och ska hoppa på tåget vid fem, så jag känner mig skitstressad! Måste sminka mig, platta håret och fixa lite arm och halsband! Fint väder förövrigt.
Och Grattis till min kusin Hannah (som vi ska till ikväll).

Nu måste jag kila.
Tar med mig kameran ikväll, känns som om jag måste fota mer.
Puss.

miss her



Saknar dig bästavän.
Har inte träffats på två månader typ, kom hem nu.
Finns ingen att snacka skit med, ingen att höra av sig till, ingen att leka med. )=
<3

btw. bilden är från P&L - öltältet, miss this! Precis efter att vi kollat på Bring Me the Horizon, svettiga och skakiga av allt. Åh. Ta mig tillbaka till hettan och banden - och den svala cidern!

#%&/(&#¤"

Fasiken vad segt internet.
Jag hatar segt internet. FAN!!!!!!!

Tineola bisselliella

Men eeeeuw, en mal hit och dit är fan äckligt. Fick släcka min lampa, för det flyger in massor med såna skitäckliga saker! Ryggigt äckliga, så får man springa och döda dom :( Hatar sånt.

Förövrigt har jag ont i huvudet och är skittrött.
Ska prata klart med Sabina på msn och sedan sova.
Skriver mer imorgon.


puss.


ÄCKLIG!


DUBBELT SÅ ÄCKLIG..........................

Väntar... väntar....

Jag sitter och väntar på min brors flickvän (som jag har kommit väldigt nära, underbar tjej detdär!) jag ska bjuda med mig av min dricka och vi ska ha trevligt ikväll, inatt, morgon?!  Hon kommer vid halv tolv, och jag vet inte vad jag ska göra! Jag har läst alla bloggar, jag har kollat alla sidor och nu har jag inget att skriva om... Nu bara babblar jag om inget!
Fast jag älskar att bo i villa, ha underbara föräldrar som inte alls bryr sig om man spelar högt på helgerna. Tur att man inte har en farsa som skriker ; SKRUUUUUUUUVA NERRRRRR
Nu ska jag spela min musik, på vilken volym jag vill! hih


Jordgubb-lime

Hejsan!
Sitter här just nu, mätt och glad! Har inte hunnit göra speciellt mycket idag, förutom att plugga till körkortet och sovit. Fick en sådan jäklar huvudvärk innan idag så jag somnade och vaknade upp utan huvudvärk. Sitter och dricker en cider och har nyss ätit middag med min far. Mycket gott.
Idag händer nog inte mycket mer, men imorgon blir det nog inget bloggande. Ska ut med jobbet - grillfest på borgen (en restaurang) och sedan blir det troligen utgång till Qbar i Hässleholm.

Nu ska jag sjunga vidare och sedan göra INGET!

Första körlektionen ; check!

Då var jag hemma, efter min första körlektion ever! Mina första 40minuter i förarsätet, någonsin!
Min körlärare var stolt över mig, hih och jag blev chockad över att vi körde på stora vägar direkt, och inte på en parkering! Jag tänker "ska jag börja köra på en väg, när jag inte ens vet vilket håll jag ska vrida om nycklen på?" men ohjo, jag skulle svänga ut på vägen det första jag gjorde. Och vips, så var vi ute på vägen och jag var uppe i 3;ans växel på bara några minuter. Det var mycket lättare än vad jag trodde, och hade hört. Så nu kan jag backa (någorlunda okej) växla (sjukt bra, för det var det jag var mest rädd för, att inte höra när jag växlar) och allt detdär andra man ska behöva veta! hih.

så, om 2½ månad SKA jag ha mitt körkort, så är det bara!



ps. saknar rolle, kom hem nu ? :( <3

Bio x 2

Gud, jag har inte hunnit sitta vid datorn på två dagar (jo, det har jag men vi sägersådär för det låter bra)
Igår var jag iaf och kollade på bio. Martina, Kim och Danne var med, och det var vi fyra plus fyra andra tjejer som kollade på filmen ; The Proposal.
Rätt okej var den, men trodde den skulle vara roligare.

Idag, vaknade jag vid tio, Olivia, Monica och Mio kom över, vi åkte till byn (haha, byn!) för att kika i affärer och äta frukost. Åkte hem, duschade och åt mat. Vid fyra åkte vi till Kristianstad och mötte upp Annika, Monica och Olivia. Skulle nämligen till min andra biorunda, på två dagar (aldrig inträffat innan) Idag kollade vi på ; Sommaren med Göran.
Och även denna trodde jag skulle vara MYCKET roligare än vad den var, men ändå rätt okej.

Nu ska jag stänga av datorn, och krypa ner i sängen, kolla på big brother och dricka en kopp te. För imorgon ska jag upp halv sju (tidigaste på hela sommaren) duscha och sedan fara iväg till körskoleläraren. Åh, kommer dö typ! Ska köra, för FÖRSTA GÅNGEN! Sedan ska jag och mamma på jakt efter ett par Inlines till mig, hoho! Nu när sommaren är över ? Jaja!
Puss.



ÄNTLIGEN!

Nu har jag ringt körskolan, och hon svarade!
Iof satt hon i lektion, men jag ska ringa upp om en stund igen så vi kan boka några lektioner.
ÅH! Äntligen ska jag få mitt jävla körkort. Puss.

btw. Jag har en fobi, en fobi som gör att jag skakar varje gång jag har gjort det. Jag börjat stamma och säger fel saker, jag hör inget och allt blir bara fel. Men det är en nödvändig sak, så jag måste bli av med min fobi.
Min fobi är att ringa till folk som jag inte känner.
Hemskt.


en sånhär ?


eller kanske en sånhär ? Nej, jag vill ha fyra dörrar! Hihi

Ett sista år..

En tanke:

Känner ni som jag gjorde när man gick i sjuan, när man kollade upp på de som tog studenten, hur stora, vuxna och mogna de var ? Nu sitter man här själv, och om två veckor inleder jag mitt sista år i skolan. Jag kan faktiskt inte förstå det, och som Sabina sa ; Jag är inte redo att gå ut skolan ännu Sara...
Älskade vän, jag tror vi är det just på "den stora dagen". Vi kommer vara överlyckliga,slippa skolan och slippa vara "tvungen" att gå till något. Jag kan faktist gå här hemma och tänka ; fan vad pinsamt att springa ut.. MEN....

Jag känner att jag inte kommer känna mig bekväm med att alla står och kollar på när vi, min klass på 27 elever springer ut. Vi är sammanlagt ca 47 stycken som springer ut nästa år, eftersom vi var den första "kullen" av ungdomar som började skolan, det var vi som gjorde att skolan startade, sattes igång, fick priser, blev den mysigaste skolan i hela Lund.
Jag är inte mogen nog att springa ut nästa år.
Ett år kvar i skolan, hur kommer det gå sedan?


Nog lyckliga, men inners inne - hur känner de ?


"Bara jag inte trillar och vrickar foten, så alla bakom min springer på mig.... NEJ,klänningen åker upp (?)"

Jag saknar mitt hår.

Rubriken låter konstig, för jag har hår. Men inte mitt gamla hår, som jag hade för ett-två årsedan. Jag saknar min röda färg, det långa och allt som man kunde göra med det. Nackdelen ; urtvättat på tre duschar, tappar sjukt mycket och det sliter något otroligt. Men fint var det.




aej.

Hahahahahahhahaha, asså, va fan tänkte jag med när jag gillade Darin när han var med i Idol ? Seriöst, nu sitter jag här och ser hur äcklig och överdriven han är. Seriously, han tror han är Michael Jackson!

Har äntligen nattat Mio. Och fy helvete vilken dag! Han är hyper, som en jävla geting, och jäklar vad jag slog i min rygg innan idag. Skulle busa med honom och hoppa upp och säga ; BUUUUUU.
Men det blev typ ; *halvägs upp, slår i glassplattan (som är under fönstret, där man ställer lamporna) och säger;* AEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJ, min rygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(((((((((
Mio fick vadharjagnugjortÖGON?!?!?!.

Men nu ska jag läsa lite bloggar, och hoppas på att kunna somna (ska sova på soffan idag, fyfan!)......
Dethär inlägget har tagit mig 1 timme och 36 minuter att skriva. Mitt öra är varmt, farmor ringde. Hihi!

Armagoddamnmotherfuckinggeddon!

Hejhopp, det innehåller rock.
Bokade nyss en biljett, med ett inslag av svett.
Manson är det vi ska se, han är mycket handsome.
Fan vad dåligt jag rimmar, men en sak kan jag och det är simma.


räkwok

Idag är jag flitig. Jag har hunnit städa, duscha och gjort en middag av all spaghetti jag lagade igår; räkwok!
Jag älskar att laga mat (en liten hemlis) och jag älskar att testa nya rätter, så eftersom det bara är jag och min bror hemma (som är på jobbet, och förväntar sig en god middag när han kommer hem) så lagar jag middag! När jag är hemma villsäga. Men eftersom alla mina vänner är och jobbar, är i stugan eller utanför Sverige har jag inget annat för mig.
Jag har aldrig wookat (?) förrut, så jag fick ta mig till hjälp av ett recept, men när jag väl fattade att man skulle wooka i olja så sket jag i receptet och bara slängde i lite saker där i! Nu står den halvklar på spisen, jag dricker kaffe och väntar på att klockan ska bli fyra så jag kan smaka det! Har lovat mig själv att jag inte ska smaka på det, så vi får se hur det slutar! hihi. (det blir antagligen mackor om det inte är gott, hihi)


Den här kan jag förövrigt rekommendera STARKT! Man blir len och man luktar godis. Mums! Min nya drog.

Jag önskar mig;



- blandat mellan topshop & forever21

Tänk er en fredagskväll, sitta ute på en krog, ta en cider och snacka skit med vännerna - sedan utgång till en fet klubb!
Gud vad jag vill ha allt, speciellt skorna.  Förövrigt har jag gjort en ny Kategori ; Want.

Favoritkladdkaka?

Jag hade inget att göra, så kom jag in på recept.se (av någon konstig anledning) och där såg jag en bild, helvete vad det såg gott ut så jag tänkte; varför inte?
Sprang in i köket, kletade ihop och vispade. och poff! Jag hade gjort Kladdkaka med Digestivekex.




ROLLE, SE HIT!

Rolle ( som är i filippinerna, och jag inte får tag i), ska du med och kolla på Marilyn Manson i november ?
Du missade sist, och isåfall beställer jag biljetter åt mig med!


17 december 2007 såg jag Manson i Göteborg, underbart!

solen i ögonen


Här.

Tidig mogron,

Godmorgon!
Sitter här och lyssnar på Elin Sigvardsson, mina ögon har upptäckt en otroligt bra musiker och sångare. Inte nog med att hon sjunger en av de bästa låtarna jusst nu med Lars Eriksson - Love, utan hon gör sin musik så unik, like.. Äh, lyssna själv! Har länkat två sjunkt bra låtar, enligt mig.

Morgonen blev rätt tidig för mig med, och jag gick faktist upp av mig själv (eller inte, nackdelen med att bo ett stenkast ifrån centrum är att det kör så många lastbilar utanför.) Så jag kunde inte somna om idag, vilket jag brukar. Dricker kaffe, läser aftonbladet och känner sommaren är tillbaka. Underbart att sitta ute nu på morgonen.


Just nu hos mig ; Kaffe och tidningen. Underbar dag, så självklart sitter jag ute!

En sen morgon..

Idag vaknade jag vid kvart i ett! Vad är det för fel på mig?
Imorgon ska jag ställa klockan! Det är en sak som är säker.

Sitter just nu och spelar Arctic Monkeys - Cigarette Smoker Fiona , en av de bättre låtarna med bandet, kollar in bloggar och dricker ett glas juice. Har inga planer för dagen, och känner mig lite sjuk så jag kommer ligga framför min tv och kolla på en film som går på trean klockan nio ikväll. Ska försöka göra något med mitt rum, vill förändra!

Nu har jag inte tid mer, puss!

Kräftskiva






ska jag få det?

Okej, nu är det såhär att jag skev för ett tag sedan att jag skulle ringa körskolan... Inte fan gjorde jag det, så jag sa till mig själv ; jag ringer imorgon.... i tre veckor. Nu sitter jag här, och verkligen inte orkar höra tjatet hemma ; du får ju körkortet betalt, och en helt ny bil? Varför tar du inte det, vet du hur många som skulle ta det direkt ?
Förlåt mamma, men jag har inget behov av körkort nu, men jag ska göra så du håller tyst. Jag sitter här i min säng, har Göingebil uppe och ska verkligen ringa, slår numret till Ellen och vad hör jag ; Jag har tagit semester, ring igen den 10 augusti..

Jaha, kommer jag någonsin få mitt körkort , eller är det något som sätter stopp för det ?
Jag känner nu att jag inte vill, och jag SKA inte cykla genom hela byn i snöstorm eller regn i vinter för att ta mig till skolan, sitta på ett tåg i en timme helt fuktig av vattendropparna som kom igenom mitt paraply. Jag kan ta bilen, vara helt snustorr när jag kommer fram och inte förstöra min frisyr ! Härligt.


Och om rolle läser detta;
Har du fått mina sms som jag skickat på din mobil?
Om du inte har fått det så ; JAG SAKNAR DIG :(((((((( kom hem, har ingen att gå runder med, ingen att chilla på altanen med, ingen att skriva långa meddelande på msn med, ingen att leka med känns det som :(
Kom hem oskadd, brun och sleden så ska jag göra gott vaniljte till dig och baka kladdkaka ! Posssssss <3

RSS 2.0