22:08

Igår, teater och redovisningar i skolan. Riktigt mysigt och chill faktist. Slutade klockan halv tre , jag , andrea och sofia drog till viggos och tog oss en Xider. Riktigt skönt att bara slappa direkt efter skolan, i solen, ute, varme. Nu börjar vädret bli bra och mysigt!
Efter det drog jag till Södra Sandby, till Sabina. Fest där, men drack bara tre öl och sedan somnade jag vid tolv för jag mådde inte alls bra. Vaknade upp idag, ännu sämre och beslutade att jag skulle ta min hälsa framför att dricka idag igen. Så jag fick avboka det jag hade planerat idag och sova hemma istället, och vet ni? Jag ångrar inte mig.

Godnatt.

want


Urban.

Teater

Temavecka på vår skola idag vi tvåor och alla ettorna (vi är en nystartad skola, dvs är vi på vårt andra år) har en temavecka för att lära känna varandra lite mer, och blir indelade i grupper med folk som vi aldrig brukar vara med. Men i mitt fall är det ju lite roligt, för jag kom både med Victor (som jag arbetar med varje torsdag och fredag) och Sofia (Som är en av bästa vännerna på skolna). Vi håller på att sätta ihop en pjäs/teater. Dock har vi inga repliker, utan vi ska visa känslorna och ha pratbubblor ovanför oss istället, lite roligare så.
Temat på veckan är "Alla är lika värda" mer än så kan jag inte säga för jag vet att det är x antal av mina klasskompisar som läser detta nu. På fredag är det visning, och då ska vi spela upp vår teater för ca 140 pers. Kommer bli sjukt roligt!

Nu är jag jättetrött, ska skriva med några på msn och sedan sova faktiskt
Puss!


Ps. Jag har glapp i min sladd till högtalarna så man hör bara basen ibland. Såhär tycker jag om det : "#¤%&&&(/&%/¤"¤"¤%&/="

Peace & Love

Gud vilket tjat om Peace & Love nu då? Jag längtar , det är allt jag kan säga.
Nu, idag fick jag reda på att ett av mina favoritband ska dit! HUR BRA ÄR INTE DET???

Jag ska få se mina män, två underbara män ;

Luke Pritchard (Som sjunger i The Kooks) och Pete Doherty, (Som sjunger i Babyshambles, dock ska bara Pete till p&l)
(Snygg bild jag klippte och klistrade ihop) Hahahaha!

Planer

Idag, kan jag inte stå upp. Jag kan inte röra mig normalt, eller kolla ut. Mitt huvud dödar mig, seriöst. Ibland tror jag att jag överdriver. Men intedå, speciellt inte idag.
Skolan igår var otroligt tråkig och slapp. Var på en föreläsning om fördomar om annat folk, gjorde ett test om olika saker. Blev indelade i olika grupper (vi har temavecka i veckan) Jag, otroligt nog kom med min kära Sofia. (Medans alla andra blev splittrade.) Lunch och sedan skolan igen. Kollade på en film "Crash", "En grupp på 8-10 stadsbor kommer på olika sätt i kontakt med varandra under 24 timmar och de berörs alla av våldet och rasismen" den var faktiskt riktigt bra, om jag får säga det själv. Fördomar, rasistiska åsikter osv. Efter det skulle vi bara bestämma i gruppen (Jag, Sofia en tvåa till, och fem ettor.) vad vi skulle göra, bestämde oss för en teater. Sedan, hem.


På fredag ska vi visa upp teatern för alla på skolan (Inte speciellt många, kanske 130 pers) kommer bli kul, fast jag hatar att redovisa!
Ska försöka svänga inom någon affär och köpa ett par byxor till helgen, orkar inte ha klänning/kjol. På Fredag är det fest hos Sabina, och på lördagen åker jag direkt till Sofia som fyller år på söndagen. Så det blir nog Qbar i Hässleholm på lördagen, yes. Söndagen är det jobb för mig, säkert otroligt bakis men det är lugnt. Jag har fullt upp, måste dra!
Puss.


Hard work

Imorgon är lovet slut. Känns nästan som om man ska tillbaka till det riktiga livet, skolan och allt. Kommer bli en tuff vecka för oss på min skola. Vi, min klass är lediga varje Tisdag. Inte denhär veckan. Vi ska gå alla dagar, 08.30 - 16.00. Jag ska lägga till att vi har temavecka, med ettorna. Det kommer bli... Intressant. Får se hur det går, och om jag inte kommer i en okej grupp så kommer jag svimma! En vecka med kassa gruppmedlemmar ? Fuck no!

Har nyss kollat klart på en film, kommer dock inte ihåg vilken det var. Med hela min familj, lite ovanligt att ALLA sitter ner och kollar på en film. Den var rätt okej, och på slutet så spelade de en låt med Tatu. Hah, kommer ni ihåg tjejerna? Så nu sitter jag och lyssnar på de.




Ska dock sova nu tror jag.
Sov gott alla.

Rihanna



Stackars brud, synd att det finns kräk som Chis.
Förstår inte varför jag lyssnar på honom nu. Gris!

Misslyckad lördag.

Jag känner redan hur misslyckad min lördag kommer att bli. Känns som om man inte har några vänner när man inte har pengar, när man sitter fast i sitt hus, i en äcklig by. Jag vill träffa vännerna, och alla ska tydligen ut ikväll, en kväll jag inte har pengar eller möjligheten att låna pengar.
Får sitta hemma och tycka synd om mig själv. Fyfan vilken lördag.
Snart börjar skolan med. FYFAN!


Patetiska människor.

Jag har ett litet hat i mig, som jag måste få skriva ut nu, så alla som känner sig träffade kan sluta hålla på.
Kikade runder på olika bloggar nyss, och alla "bloggare" skriver om samma saker, och jag kan tro att det bara är 2 av 100 som vill skriva om skiten. Vem fan bryr sig om att jämföra vilken kändis som bär upp väskan/tröjan, youname it, bäst? Inte jag iallafall. Och jag blev lite paff idag, gick in på en blogg och där var det en tjej som hade skrivit om ett bra nagellack (damn asså) och sen klickade jag på en annan länk och där skrev hon med om ett annat. Seriöst, är detta en tävling om vem som bloggar om ointressanta saker ? En tävling om vem som är nya Blondinbella ? Sluta dröm, om ni skriver om saker som ni själva inte gillar så blir ni fan inte "kända" heller.


Bye.

Peace & Love

"Hela sex dagar som kommer att fyllas av kärlek, musik, performance, konst, dans, föreläsningar och budskap. "

Jag tackar inte nej till det, så igår beställde jag och min käraste vän RM biljetter. Blev dock 2700:- fattigare, men shit the same ? Jag ska se pete doherty, min kärlek, nu och föralltid!


Monki



På fredag ska jag tvinga med min vän R-M till Malmö för en runda till monki. Helsike så hot!

Left, Right, Black, White

Jesus vad bra band det ska till Peace & Love i år! Så nu ska jag köpa biljett, som många av mina vänner gjort. (Min favorti Pete kommer, holymamma vad jag kommer svimma när jag ser han!)

Nu har jag fixat till mig, och ska snart äta mat. Klockan sju ska jag hämta ut min vattenpipa som jag fick av flickorna i present när jag fyllde 18år, och sedan med tåget till Hässleholm. Sofia väntar på mig där, och vi ska mysa med vin och vattenpipa farmför en go film. Helvete så mysigt! Peppe till siesta, p&l och sommaren.


Nu är det mat! Ses och hörs imorgon.
Puss!

My baby.

Okej, en av världens finaste låtar till sina barn?



( I wonder how,
I've lived my life.
Cause without you,
How did I get through,
All of my days,
Without you?
Now living with you,
See everything's true,
My baby, it's you. )

festival

Ibland går det bara inte att inte längta till sommaren och festivalerna!
Jag har en sådan period nu, när man bara längtar efter att få sitta i solen med vännerna, spela urkass musik som alla sjunger med i och dricka någon god dricka och vara smått berusad.
Hur underbart är inte det på en skala ett till tio?




22:02

Fyfan! Kikade in på aftonbladet nyss (som jag aldrig gör) och hittar en video där en läkare skulle operera bort en tumör från ett barns hjärna, och där inne i hjärnan hittar de en fot? EN FOT? Herregud asså, hur äckligt och konstigt är inte det? Jag mår illa.

(Klicka på bilden så kommer du till klippet på aftonbladets hemsida)

 


18:38

Jag vet inte hur det är med er, men jag fastnar alltid för en låt. Alltid, och under en veckas tid så sitter jag och bara (nästan, få undantag att jag inte lyssnar på den) i en hel vecka. Jag vet nu inte varför jag just har lyckats få Janet - Let go på huvudet, för det är inte alls min musiksmak som jag brukar lyssna på. Jag lyssnar säkert på hon bara för att hon är galet hot!

Nu sitter jag iallafall och lyssnar på den låten, för femtioelfte gången idag. (sen jag kom hem!!) väntar på att min pappa ska kalla att det är mat, och ska bara sitta hemma och glo idag. I skolan idag fick jag en sådan helvetesjävlaskit kramp i magen, (ursäkta språket). Det har nästan gått över, men ska stoppa i mig en alvedon till och hälla upp ett glas cola light som jag förövrigt inte har druckit sen jag vet inte när, och faktiskt nog inte Gud heller!


btw. Ska försöka fixa en banner/header idag med!

Wasted Time

Tillbaka till blogg.se igen nu! Känns mer än okej, fast att fixa med designen en hel kväll tycker man inte om! (JAG ÄR LÅNGT IFRÅN KLAR!!!!)
Så första inlägget blir bara lite snabbt nu, för känner hur mina ögon håller på och trillar ihop.

Imorgon blir det myskväll med gott vin och vattenpipa hos min vän RoseMarie!


Puss.


RSS 2.0