Just det.. Den låten kommer jag ihåg.

Jag är så jävla trött på min Spotify-lista. Ni anar inte vilken huvudvärk jag har på den! Jag kan ändå inte sluta lyssna på musiken, fast jag vet att jag inte ens vill lyssna på den? Samma låt hela tiden, samma artist och samma allt! Kikar in på en sida för att kolla efter lite coola artister. Hittar inget. Jo, Brittan och Beyonce syns överallt. Men hur många gånger har man inte lyssnat sönder deras röster?

Jag tänkte : Om jag blundar, och bara klickar mig fram.
Det gick inte. Jag klickade och klickade, men det visade sig att artisten jag var inne på hade EN låt, och jag klickade ju längst ner typ. Självklart.

Jag sitter vid denna tiden och lyssnar på... Just det, Beyonce.
Jag ska byta låt nu. Blunda. Nu lyssnar jag på Baron Bane. Vilka fan är det? Skitsamma, jag lyssnar. Allt för att bota min musikhuvudvärk jag har just nu.

Ja tack, egen studio?

... drömmer igen..

Historia klockan tio i tio - rätt okej.
Vi käkade och drog till studion, mysigt! Jag älskar att vara där - åh!
Nu har jag kommit hem, ätit och druckit kaffe. Lägger in mina bilder och det är tur att jag INTE har Photshop då :( Varför slutade det fungeraaaaaaaaa ? :'( Kan inte se mina RAW bilder typ.


Studion


Jag klickade ett par bilder på Bella, orkar dock inte lägga in alla. Nöj er med en!


studion

Sitter just nu och lyssnar på Promoe i fotostudion.
Bella håller på och fotar Sabina. Fix med sidoljus och hårt ljus hörs i bakgrunde, måste nog kila och hjälpa till.
Ni får se bilder sen, hihi!

Sept. 29, 2009

Jag har en känsla av att jag börjar må någorlunda bra igen. Jag saknar skolan - efter TVÅ dagar?
Jag tror det är allt tjat om att skolan är så jävla jobbig och alla är så skoltrötta som får MIG att hata skolan mest i världen. Men idag så satt jag och skulle göra min naturkunskaps uppsats och insåg att vad fan ska vi klaga över? Jag betalar inget, jag blir betald för att gå i skolan? Det låter helt sjukt eftersom det just nu sitter så oerhört många barn där ute som bara längtar efter att få gå i en skola, kanske bara i ett år? Vi i Sverige är så jävla bortskämda, vi borde ta vara på tiden vi har i skolan för vi kommer säkert sakna den sen (iallafall jag!!!)

Nu ska jag plugga ihjäl mig... Nej, det ska jag inte.... Jag blev inte heller klar med min naturuppsats..... Jag fastnade vid Top Model och Tyra Banks Show... Fasen!


En liten del av min skola ! (eller, den är ju inte så jättemycket större än detta?)

take all the time you need..


nej !

Feber, frossa, magont, huvudvärk...
Jag börjar nog bli lite sjuk, fan!


Bakis eller migrän, det är frågan..

(LÄS OVAN)
Ehe, jag vet inte riktigt hur jag ska smälta in min huvudvärk, är det baksmällan eller är det migrän? Jag kommer antagligen aldrig få reda på det - synd.
Gårdagen blev lyckad. Jag åkte hem till Rolle vid sex strax därefter kom Klara. Vid nio åkte vi hem till Bella och det var väl där allt började. Spelade pyramiden (live it! - förutom att alla paktade mot mig(?) blev askalas och vi drog vidare till Qbar. Synd att det var lite folk, men det var okej. Efter en timme pallade vi inte mer så vi kallade på Martina - och som en ängel hon är kom och hämtade oss (Kanske var det tur, på tal om något annat eller otur?) köpte fyllekäk men jag var inte hungrig, så jag fattar inte varför jag köpte den. Käkade fem pommes och lämnade resten. Resten är historia.

Som sagt så vaknade jag upp med en jävla huvudvärk och tanken på att övningsköra klockan sju imorgon bitti är inte nice. Jag ska även till tandläkaren imorgon - fyfan!

Pallar inte lägga in bilder nu, de kanske kommer senare idag.
Men jag måste verkligen köpa mig ett rött läppstift! Tack för lånet rolle!

partaj?

Jag är så jävla festsugen, så ikväll blir det fest.


Han hade nog kul dagen innan (y)

Studion

Idag har vi varit i studion nästan hela dagen i skolan. Mycket, mycket och ännu mer roligare!
Sabina, Sofia, Bella och jag fick dela på studion under tre timmar. Glada och flummiga blev der fina och fula bilder. Dagen gick sjukt fort, och alla mina redigerade bilder ligger i skolan (jag måste köpa mig ett USB-minne!!!!)

Här är två bilder jag klickade idag ;


Svart hår - Sabina, Blå Skjorta - Sofia, Blondieee - Bella


Min klocka (y)

Dancing in the moonlight!

En an världens bästa låtar;
Thin lizzy - Dancing in the moonlight


i gotta feeling..

... inte vilken jävla känsla som helst, utan jag är så trött på alla människor!
Jag är så trött på omogna 18åringar som drar ner mitt skolarbete i skolan, jag är så trött på allt! Jag älskar torsdagar och fredagar för då har vi bara Foto. Men numera hatar jag dem. Jag orkar fan inte mer tjaj från min så kallad vän(?).

Trött i huvudet så nu ska jag sälja mina fiskar på Fish World och sedan idol.


Nu går världen under!!!

Okej, seriöst.
Världens jävla hemskaste saker händer mig just nu. Som idag, när jag stod och väntade på tåget och skulle vänta 40 minuter själv(!!!!!!!) så glappar min iPod, och jag vet att det är min iPod för mina lurar funkar på andras. Jag störde mig och stängde av, lyssnade inte på någon musik. Hemskt.

.. inte nog med det, utan nu när jag lyssnar på musik så glappar min jävla sladd till datorn som går till högtalarna!!! Jag får seriöst panik och mår dåligt. Är det meningen att jag inte ska lyssna på musik elller? ;(


praktik

Okej, imorgon ska vi söka praktik och jag har panik. (fint med lite rim sådär) Men jag mår verkligen sämst när det kommer till att söka praktik. Jag har inga problem med att skaffa eller ringa en praktikplats, det är bara det att jag orkar inte engagera mig i det. Jag ska prata med min lärare om att göra ett eget projekt under de två veckorna vi är ute nu i.. höst? JAG VET INTE ENS NÄR VI HAR PRAKTIK!

Idag var det chill.
Historia ; Kollade på en film (som jag missade eftersom jag hade mentorsamtal, som gick bra!!) och sedan fick vi sluta, alltså ha lunch! Var inte alls hungrig idag så skippade maten, sedan hade vi UF-företag och Projektarbetet. Gick snabbt och sedan slutade vi. Sålde lite kakor till min moster och sedan åkte jag hem.
Nu har jag nyss ätit och duschat (som var supppppppper skönt!) och ska göra en kopp te nu innan Idol börjar. Sedan ska jag fan sova eftersom jag är så sjukt trött!

Imorgon börjar vi tio över tio, vilket är okej. Men vi slutar han fem, vilket är INTE okej.

Jag behöver..

... ett par fina och bra gummistövlar!
Nu när jag kollar ut så ser jag regn, grått och hemskt väder - jag känner att det vädretkommer hålla i sig nu och jag behöver ett par gummistövlar! Jag vill ha ett par rosa från Viking, men jag är osäker på färgen? Det passar ju inte till allt, så vi får se vad det blir! Kanske ett par svarta?
Tråkigt men passar till allt.


Båda gummistövlarna kommer från Viking!

Svenska hollyw... vadå?

Har nyss kollat klart på Svenska Hollywoodfruar. Haha, alltså programmet är så jävla vrickat så man måste älska det! Min humor och fan, i love it! Blonda bimbos med feta pengar = crazy bitches!
Det har varit sjukt mycket snack om Anna Anka (shit man, hade aldrig accepterat det namnet!!!) på senaste tiden. Kvinnan är störd i huvudet. Hon är fan inte värd att kolla på. Ursäkta, men hon är en jävla hagga! Min favorit är klart Maria Montazami ! Haha, hon är så jävla seg i huvudet så man måste ju bara älska henne. "Jag snackade skit om henne, hoppas hon inte hööööööörde..." haha, i love ya sistah! Den andre, Agnes ? Vafan, äckliga bröst som bara den... Knotiga?

Här sitter jag och klagar, men fyfan! Bästa programmet någonsin. Hoppas nu inte det sänds i typ Danmark och finland för är verkligen vi svenska sådana? Blonda upplåsta kvinnor som inte kan koka kaffe?


Kvinnan i blå (Maria Montazami) i love you! hahaha.

Älskade fiskar..

Jag har alltid, ALLTID velat ha fiskar. Men när jag precis ska köpa mina fiskar tänker jag till. Orkar jag städa? Orkar jag verkligen städa, PÅ RIKTIG?
Svaret är ; Nej.

Nu har jag fått mina fiskar, älskade fiskar. Facebook, I LOVE YOU.


muu


Öland. Kor. Överallt.

bild ; jag.

Smördgåstårta och gräddtårta.

Sådär ja! Nu har jag nyss kommit hem. Ska börja på min Engelska uppsats, men har glömt vad den ska handla om? Lyckat? Njeeeeee.... Får väl fråga någon på MSN sen.
Ska hjälpa pappa med veden med, men det orkar jag inte heller. Måste städa mitt rum med och eftersom jag inte pallar göra något annat så pallar jag inte göra det heller.
Var förövrigt på mormors grav och satte blommor och handlade på Maxi. Nu har vi så mycket mat så man är sugen på allt vilket är sjukt jobbigt! Ska iaf koka en kopp te och ta något gott. Ensam mamma söker ikväll ju (y) toppen!


Jag och Sofia kastar macka på Öland (y)


20 september

Hallå!
Jag har nyss duschat och satt på mig kläder. Jag brukar vanligtvis ta på mig joggingbyxor och en stor t shirt men idag fick det bli ett par jeans och ett mellanlångt linne. Ska hem till farmor och farfar. Farfar fyller 80 år!
Har även jobbat idag, duktig duktig. Så nu ska Farmors mat sitta fint! (Hoppas det blir min favorit, hehe)

Min pappa har även köpt en ny bil, shit. Han får gärna ge mig en sådan också.
Volvo XC60 är inget att leka med, hehe!


Mycket fula ord.

Intefan trodde jag att jag skulle sitta i tre ½ timme med min blogg ikväll.
Tydligen blev det så, och jag inte ens klar ? Långt ifrån rättare sagt!

Har nyss tagit en paus och kollat på Twilight (man kan aldrig bli trött på filmen vafan). Ursäkta att jag svär så mycket idag, jävla fixide jag fått under de senaste dagarna.. Blir förbannad på mig själv.
Har kopplat in min nya dvd och hemma biosystem nyss, fast två funkar inte. Kim får kolla på det när han kommer hem imorgon. Alltid bra att ha en bror!

Nu ska jag lyssna på Takida.
Förövrigt är detta världens bästa video på YouTube, kvalitetsmässigt. Hehe


förändringar

Okej, idag ska jag ta tag i min blogg.
Jag ska ändra ALLT.

Ses om några timmar, men ny design och ny typsnitt.

Öland.

Igår var jag på Öland med min fotoklass.
Jag var sjukt trött, men rolig hade jag ändå.
Här är några bilder jag tog;


Äcklig sak som Emma hittade.


Korna gick på gatorna och allt, helt knäppt.


Halva klassen på ett pumpaland. :D


nytt

Ledig idag för jag skulle till tandläkaren. Men när jag kommer dit säger de ; Nej, kan du komma tillbaka någon annan dag för vi har problem med datorerna.
Helvetes jävla folktandvård! Ville bara smälla igen dörren hårt så glaset gick isönder.
Jag ringde till min Mamma och sedan var vi påväg till Malmö. Mysig dag, och fint väder. Hittade dock inte vad jag sökte. Som alltid, nu när man har pengar.

Har nyss duschat och lyssnar på Darin. Hihi!


Skor: Din sko
Halsdukar: Zara
Mössa: BikBok

Halsdukarna är mysiga och stora, mössan är ljusrosa som inte framgår på bilden.


Stymest


skolarbete

Vaknade vid halv sex och klockan sju var jag på körskolan. Det går mycket bra för mig, hehe!
Klocka nio var vi i Osby igen. Köpte bullar och stack hem och åt riktig frukost med min mamma. Ägg och nybakta frallor. Mhm!
Min tand gör ont med, fan!

Hade sovmorgon till 15.00 idag, (knäppt, i know) så jag fotade allt jag skulle ha gjort och redigerade dem. Nu har jag nyss skickat in de och har nog feber för jag har ont i tanden eller något :(




Haha, min mamma är så söt.

i väntan på vadå?

Jag känner faktiskt inte för att skriva något. Min blogg har blivit så tråkig. Ful. Ojämn T R Å K I G.
Jag kan väl skriva att jag älskar vädret. Jag borde plugga något känner jag, men jag vet inte vart jag ska börja. Jag vill övningsköra och ha mitt körkort så man kan bara sätta sig i bilen och åka iväg. Bort från skitosby. Byahålan. Gick in på Adela och kollade mitt schema för imorgon. 9.50 - 15.00.Jag hatar att börja 9.50. Finns inget tåg som går fint in där. Jag har två alternativ. Ta bussen klockan 07.46 till Hässleholm, resetid: 60 minuter. Eller ta tåget 07.42 och vänta i Hässleholm 35 minuter, för mig själv. Får sova på saken.

Nu ska jag läsa ut min bok.
Måste.


Nu eller aldrig

Jag vill skriva något vackert. Men jag får inte fram några ord, eller ännu mindre vet jag inte vad jag ska skriva. Ibland känns de hopplöst och andra tider känner jag en lust. Av något jag inte vet ännu. Jag hatar när det blir såhär. När jag inte har lust med något men samtidigt göra allt jag inte gjort.

Glatt humör.

Jag gillar inte rubriker. Jag kommer aldrig på något som passar in. Dålig fantasi helt enkelt.
Ikväll blir det barnpassning. Får se hur det går nu när 1½ åringen är i trotsåldern eller något. Glöm inte att han är nog den busigaste ungen jag har träffat. Jo, han är den busigaste.
Jag ska packa ner kameran, pyjamas och min Twilightbok (som jag nog inte kommer få tid att läsa), tar ner den iallafall.


En blid jag knäppte när han var några månader, gillar hans reaktion när jag plockade fram kameran.

nördar...punkt.

Man kan beskriva mig och Rolle som en sak eller, vi har EN sak GEMENSAMT - vi är nördar.
Och när vi är nördar, då är vi nördar på riktigt. Som ikväll. Vi har kollat på Twilight, och vartända gång Edward kommer upp i bilden brister vi ut "Åhhhh" , "OoooooooooHUHUOoo" , " omgomgomgomgomgo" och "mm...mmmmmmmmh... gillar...". Haha, nu MÅSTE jag läsa ut boken innan Måndag, för inte fan kan jag läsa boken på tåget till skolan. Jag blir stressad.

Förövrigt har dagen gått rätt fort. Jag gick upp vid sex, och hade alla kläderna på mig sen dagen innan, boken i handen och min mobil nära mitt huvud - jag hade somnat när jag läste boken. Klockan var inte ens 22.05 innan jag somnade. Märkligt. Jag vaknade iaf, och begav mig till körskolan. Körde min andra gång, ever och det gick bra. Förutom när jag skulle starta, jag fick panik och kunde inte gasa :( Så nu vet jag hur det känns att få motorstopp. En gång. Två gånger. Inga mer gånger. Lovar.
Efter det, skolan. Innan, tåget till skolan och jag träffade min vän Hanna. Underbar tjej, mycket att snacka om och jag känner mig så gosig när jag träffar hon. Väl i skolan hade vi prov i foto - utmärkt gick det. Såklart! Är man bäst så är man. Heh! resten av dagen gick snabbt, och på slutet av lektionen tävlade vi i Buzz med Information/Design klassen. Vi vann. Såklart! Är VI bäst så är vi.

Nu ska jag sova.
Längsta inlägget på länge.



Tack, thank you & grazie.

Jag har varit utan DVD-spelare länge nu. Idag beställde min mamma och pappa hem en ny till mig. Tusen tack. Det blev även Twilight filmen och Sex And The City filmen. Grazie!

Ps. Segt Internet, orkar inte krabba med bloggen då. Sov gott och sådant.

Ps 2; Jag ska övningsköra imorgon - MED NÅGON ANNAN I BILEN (förutom körläraren) nervös eftersom det är min ANDRA gång jag kör - I HELA MITT LIV!!!!


"Du är mitt liv nu, Bella"

Okej, nu har jag piggat till. Sedan i måndagskväll har jag legat och tyckt synd om mig själv. Jag har haft en sådan otrolig migrän så jag inte har kunnat stå upp, äta, sova, prata eller varit vaken. Jag fick en ny medicin i går (tror jag det var, har ingen koll alls nu längre) och den gjorde att jag fick kramper i magen. Mådde inget bra och spydde bara upp allt jag åt. Idag har jag fått i mig lite soppa och en macka och mår bättre. Vaknade vid halv sex och har läst Twiligth bäckerna tills nu - nio ikväll. Måste börja på nästa... hehe!

Imorgon är det skola, mest för att inte missa allt för mycket. Ska innom frisören och beställa tid med - om jag har tid. Slutar ju halv fem imoron, och får ta tåget vid fem och det betyder att jag är hemma sex. Illa, illa.
Nu ska jag läsa lite och sedan sova. Upp tidigt imorgon. Godnatt.


Döda mig så snygg, Robert Pattinson hade nog INGEN tackat nej till!

RSS 2.0