MGMT

Klockan är snart ett på natten, och här sitter jag. ovanligt? Nej, jag brkar ligga och läsa vid denhär tiden.
Idag, pigg som en... bara gud vet vad sitter jag här, nyduschad med blött hår och alla mina nytvättade kläder på golvet som jag inte orkar göra vid och sätta in i garderoben, lyssnar på MGMT som jag har blivit lite besatta av, och pratar med Agnes och en snubbe på msn. Borde sova, för jag ska upp om fem timmar. Sara, skärp dig!

klicka på bilden för att lyssna på min besattlåt - just nu! (videon är lite najs med!)


skakis

Igår : Grillning stod på planerna, sedan fest! Jag fick lite mycket i mig, men förfesten hos mig och Kim var sjukt roligt. Synd att alla trissade mig och Martina till att dricka som in i helvete. Hade sjukt roligt. Vid tio? drog vi oss till bilen, sjukt gött att ha planerat och att en var nykter så man slipper betala taxi och skit! Kom till qbar vid elva eller något? fy fan vad lite folk, så jag och martina beställde dricka och köpte nachos med salsa! thihi. De visade någon fotbollsmatch där, rätt segt asså. Men vid halv tolv satte de igång musiken och det började komma mer folk. Jag hade sjukt roligt, spelade något spel med Martina typ fem gånger, jag vann varje gång... vad jag kommer ihåg! Blev rätt många shottar för mig där inne, för jag skulle beställa 4 shottar till mig och Kim, men han försvann med Danne så jag fick ta de själv, tre rundor(!!!!!!!) och Martina är en liten tjuv! hihi ;) mer än så säger jag inte.

Pallar inte skriva allt, men kebaben smakades inget klockan fyra på natten och när jag vaknade vid tolv idag så kändes det som jag var full ännu, lite skakis var jag allt. Då ber Kim mig klippa han, jag, som är en snäll syster klipper han finfint. :) Lyckos
Kim och Martina som ska till Spanien imorgon. Fuck off liksom :(
Nu ska jag och pappa äta räkmacka :( Puss!


vattenpipa

kort och snabbt om min kväll.
vattenpipa+bästavän = fredagsmys.

snart kommer rolle, skönt. slippa sitta själv ikväll. ska försöka sätta på en sådan värmesak på altanen så det inte blir as kallt när vi ska pipa! nu måste jag kila.
Puss


körkort.

Okej, har inte ett smack att skriva.
Igår var jag så pepp, klockan halv tre på natten att jag skickade ett mejl till göringe trafikskola.
Typ såhär ser mejlet ut "Ska jag ringa Ellen för att få en tid, eller hur ska jag göra ? MVH Sara 0730305xxx"
Fick nyss ett mejl, "Ellen ringer dig!"

NU SKA JAG TA MITT KÖRKORT, innan sommaren tack!


nya skor; tack mamma.



torsdag

Har nyss duschat av mig min Torsdag. Sitter och lyssnar på 2pac - changes , jag har så många minnen till den låten, och jag är nog inte den enda som har det ?
Min Torsdag har varit mer än rätt okej faktiskt Börjar min dag med att jag inte alls har svårt att gå upp, för jag ser igenom mina gardiner att det är sol ute, vår! Stiger upp, gör vid mig och dricker en kopp kaffe. Cyklar mot stationen vid halv åtta, tjugo i sitter jag på bussen, och min vän rolle åker bussen med mig! Tack tack tack. Hopas har i Hässleholm halv nio, och hoppar på tåget till Lund. Annika åker med mig, skönt att slippa åka själv.
Börjar skolan halv tio, har ett litet möte och sedan ska vi leta info om London/Berlin/Paris osvosv. Inte speciellt jobbigt, och inte speciellt tråkigt heller nu när min Sabina är i skolan, tur man har dig!
Slutar halv tre, jag och Annika tar tre tåget hem, och jag är hemma i mitt hus ca klockan Fyra. Gör mat, kebabkött och pommes, som jag och min bror äter tillsammans framför tv:n och skrattar ikapp till Simpsons.
Efter det så har jag hunnit dricka kaffe, städat mitt rum (som jag förövrigt brukar göra nu, har kommit på att jag trivs mycket mer i mitt rum när jag inte har massa kläder omkring mig) , plocka fram morgondagens kläder, duscha, diska, plocka disken, spelat Papa Roach och 2pac på högsta volymen så mitt rum skakar. Och ja, det var väl allt.
Intressant dag?
Inte speciell.

LOK

Har blivit en aning besatt av LOK.
 Dra upp högsta volymen innan ni sätter på låten, om ni inte gör så sätt fan inte på heller!


skolan.

Nu är jag så jävla inne på att hoppa av skolan igen.
Fyfan, jag vill inget hellre än att börja jobba, tjäna pengar, flytta till egen lägenhet, frihet. Jag hatar skolan, jag hatar min klass. Ursäkta, men jag hatar fan allt just nu.
Fan.



upd (10 min efter). Jag ska fan bita ihop. Har fan gått halva tiden.
Dags att släcka ner datorn, kanske slänga den i golvet så jag slipper skiten?
Kanske börja säga ifrån, till de personer som jag hatar mest i världen på skolan? Bara skita i allt och gå min väg, vara en bitch.
Ja, det blir nog så.

serious



Lindsay lohan, förjävla fin.

Sorry!

Jag har faktist inte speciellt mycket att skriva om.
Så förlåt för det, mina kära vänner!

Tänkte att jag kan skriva några snabba rader för min vän ville det, så här kommer ett sjukt ointressant inlägg!
Idag, står jag på stationen. Ska med elva tåget. När jag helt plötsligt ser min vän Rolle, som jag skulle åkt bussen med vid 20 i nio, men det blev inte av. Ödet ? Oh yes.
Trevligt ändå.. Skolan var sjukt seg, och tågresan hem var okej. När jag är med tåget i Hässleholm ser jag Rolle på stationen, förhelvete lixom? HON ÅKER ALDRIG DET TÅGET!?!?
Ödet asså, ödet vill att vi ska träffas och prata om p&l!


Nej, nu ska jag sova.
Puss

Erik Hassle

Oh my, jag är kär!


svengelska

Har precis blivit klar med min Svenskauppsatts och Engelska arbete. Fyfan vad skönt att ha det avklarat, och att jag blev nöjd! Mycket bra. Sitter och drick Oboy som jag inte gjort på flera år typ, gott som fasiken!
Har hunnit städa mitt rum, klippt mig själv, duschat och packa till helgen. Barnvakt till barn som är 12 och 1 år. Kusiner, så det är inte speciellt jobbigt.


Nu sitter jag och lyssnar på Brolle Jr.
Minnen!

Helvete.

Sitter i skolan, och jag kommer ingen vart.
Allt blir fel, och jag har inga idéer till vad jag ska göra. Läraren är inte här och kan inte hjälpa heller. Vad är detta för skola ?
Jag behöver hjälp. Inget går som jag vill.


fan !

sleep med min ipod.

ligger i sangen, min skit ipod har inte de sista bokstaverna. har inget att skriva, ville mest bara skriva nagot. puss

Igår.

Åtta : Började dricka och massor, planera hur vi skulle ta oss hem och dit. (Ute i sista sekunden!!!)
Tio : Fick tag i en som kunde köra oss, synd att vi var två förmycket. Kim och Cato luktade hund. (Mer än så säger jag inte)
Elva : Gick hem till min kära och bästa kusin Hannah. Som jag inte har träffat på sjukt länge! (Drack vidare och pratade)
Tolv/Halv ett : Drog till Qbar. De sa att det var fullt, ett par gick ut och vi kom in efter stått i kön ca 2 min. När vi väl kom in, så var det fan inget folk? Seriöst, kunde inte släppa det. Men efter ett tag så glömde jag bort det. Jag, Martina och Hanna shottade galet mycket (tror det blev några förmycket för mig, hihi.) Brännde alla mina pengar, och hade sjukt kul. Träffade Andy, som förövrigt bor i samma hus som Hannah (Vilket sammanträffande, för Hannah flyttade dit för en veckasedan)
Taxi hem. Gick hem och slocknade som en stock.

Idag mår jag okej, men ingen mer shott för mig.
Ska skriva klart en uppsats som jag inte fattar något av.

Puss.

Utgång.

Ikväll blir det utgång. Till hässleholm faktist.
Alltid kul när jag hade planerat att sitta hemma och glo. Nu sitter jag här, lyssnar på Mando och dricker cider. Folket kommer om en timme tror jag. Ikväll ska jag ha kul, skitkul!

Tack till Martina som är bra/bäst och drar med mig ut ikväll!


besatt.

Okej, nu är jag helt otroligt sjukt mega sugen på att tatuera mig igen. Fyfarao asså? Såhär sugen har jag inte varit sen jag tatuerade mig sist, (januari) och nu kommer suget.
Har planerat vad och var jag ska tatuera mig nästa gång. Ska bara hitta en ny tatuerare för är inte nöjd med min andra. Han ska bort, poff!

Nej, shit. Nu ska jag stänga av min dator & sova en runda. Om jag kan.
Imorgon är det skola och jag är sjukt pepp för den. Faktiskt, sjukt, men sant.


23:22

Den farligaste av våra fördomar är tron att vi inte har några.

seaside

Har nyss ätit fullt med kolhydrater som läkaren sa åt mig att göra! Innan det så städade jag och min mamma ut hela mitt rum. Allt skit slängdes ut och min nya soffa kom! Fixade runder och är nöjd med hur det ser ut nu. Såhär kan jag stå ut med tills min bror flyttar och jag får hela våningen häruppe för mig själv!

Förövrigt är jag så jäkla besatt av Seaside. Så slänger upp den här!
Puss på att jag ska se snyggingarna.



The Kooks - Seaside.

Happy birthday

Grattis på födelsedagen! Hyvää syntymäpäivää! Buon compleanno! Van harte gefeliciteerd! Tillykke med fødselsdagen!  Srećan rođendan!  Sveikinu gimtadienio proga! Gelukkige verjaarsdag! Deiz-ha-bloaz ! Lokwinsked my dyn/jim jierdei! osvosv.

18 år nu. Grattis älskade Sofia.


RSS 2.0