brb

... BRB S!ESTA ........

Hörs och ses på söndag, eller måndag!
Ha bäst, för det ska jag ha.


Siesta, imorgon

Imorgon är det festival, för hela slanten!
Siesta kommer bli otroligt bra, mycket bra.

Har svårt att skriva, för jag hämtade ut min nya dator innan, supernöjd, men knapparna är ovanliga.
Hörs imorgon, sova nu för mitt huvud värker.


Hold me tight , like a gun

Om två dagar är det Siesta, två nedrans dagar!
Imorgon blir det skola, prov, men det är okej. Efter skolan ska jag förhoppningsvis pierca mig, äntligen! Velat ha detta nu i fyra år typ, åhå. Sedan, -> Viggos och dricka en xider / drink med mina brudar. Förpeppa till siesta. För på Tisdag lunch åker vi, åh! 15 min med tåget kommer kännas som 1 timme, lovely!

Nu ska jag plugga.
Puss


Siesta 08

9284

Jag är trött på att vara hemma ensam, ikväll blir en tidig kväll.


"Du är mitt liv nu"

Jag grät, grät och grät ännu mer.
Min favorit film, jag trodde inte detta om mig, att jag skulle bli som Rolle, ett Twilight freak.
Jag vill ha han, jag vill ha en vampyr. Jag är kär!




Förövrigt så är detta min favoritscen, jävlar! Helt otroligt jävla het i dessa brillorna, och så jävla självsäker.
GE MIG EN VAMPYR DÅ :(

new

Idag klickade jag hem en dator, åh. Tack pappa.


Ge en gåva

Idag är en sådan dag som är jag ledsen på allt.
Jag kollade nyss på en film om en liten pojke, Victor. Jag är en väldigt känslig person, och nu sitter jag här, med ögonen som svider och min tröja som är blöt av alla tårar. Blir upprörd på världen, på livet, på sjukdomar som ingen kan styra över. Jag vill att alla ska vara friska, inte bara barn och gamla, utan alla. Det är lika synd om ett barn som en medelålders kvinna som har barn.
Jag satt och kollade på tvn innan, ett program om lika sjukdomar och andra möjliga saker man kan få, och insåg att jag är väldigt lyckligt lottad som inte har en sjukdom som tar livet av mig. Klart jag har en nedans massa andra saker, men inget som dödar mig. Så jag har bestämt mig att jag ska sluta klaga på allt smått som jag klagar över.

Ge en gåva till Cancerfonden, du behöver inte det där sminket eller den där tröjan just idag, ge pengarna till något viktigt istället, som kan rädda liv.
HÄR kan du skänka din gåva, som jag nyss gjort.


i (L) skåne

Okej, har precis kommit hem från en sex timmars lång jävla bilfärd. Jag är jäkligt arg, och har ont i huvudet fast vet inte varför ? Rätt tråkig resa måste jag säga, UFmässan var inte speciellt maffig den heller, mest mesig och inte alls så stort som jag skulle tänka mig. Det enda som var bra var en kille som trollade. Alla kommenterade att vi var skånska, ALLA. Ska duscha och sova nu, i think. Skolan imorgon, ledig Torsdag och sen skola på Fredag. (Nej, min skola är inte ledig)

Skyddat läge: Av

Dagen har gått okej bra, fint med Widerbergs till lunch, och nu blir det grillat med husvagns grannarna som är invalider. Lillebroren sitter i  rullstol, med brutet ben, Syrran hoppar på kryckor, krossad fot. Haha, söta !
Mio och Olivia kommer hit imorgon, bus! På söndag blir det snabbt hem, duscha av sig och packa om. Kanske handla något ? yey.

Nu ska jag vara social.
Kanske inte hörs förrens Onsdag sen?
Puss


Love Always Remains


24-karat guld och diamantlogo

Otroligt dyrt och för de flesta helt onödigt, men guld och diamanter tappar vi aldrig intresse för eller? Tydligen inte teknikbranschen heller. Jag skulle gärna inskaffa mig en sådanhär, tyvärr har jag inte ca 51 000 kr att hosta upp.




Nordpolen


Klicka på bilden!!!

Different names for the same thing

Min dator låter, den burkar låta men idag låter den extremt mycket. Fläkten är sönder där inne, inne i hela datorn så jag måste lämna in min skatt. Fan. Jag måste fixa ett minne så jag kan föra över alla saker, för om de raderar alla mina saker så tar jag nästan livet av dem, i ett mejl. Eller kanske på telefon?
Den kokar, steker på mina nakna lår som inte har något blod i tårna, känns fint, kittligt. Internet är nog det segaste på länge, jag hatar segt Internet. Värre än att få en blåsa på tungan, och då är det värst.
Jag kan inte säga att min dag har varit bra, inte då. Ångest över allt, att jag vet att jag ska dö någongång, bli gammal, få sjukdomar och en massa tråkiga saker har hängt med mig i huvudet hela dagen, hela skoldagen. Fick sluta två timmar tidigare, det var väl det ända som var bra. Jag skaffade Bibliotekskort med, som jag skulle gjort för ett ½ år sedan i ettan, jag ville vara snäll mot Sabina, för hon hade skulder där. Hon fick låna Bröderna Lejonhjärta på mitt kort. (Fan ta dig om jag får skulder, bajs)
Imorgon är jag ledig, leka med Mio på förmiddagen och vid 12 ska jag åka in till skolan för att plugga. HÖR OCH HÄPNA. Jag ska in och plugga matte imorgon, på min lediga dag. MATTE! Nationella på tisdag, och jag måste klara det, pallar inte hålla på med Matte A hur länge som helst nu, jävla skit Felix vi hade i ettan.

Nu ska jag stänga av min pärla så han får bli kylig, så fläkten slutar slå han så han lider. Stackars fina dig.
Hoppas jag får en ny, då lovar jag att du kommer till något fint ställe i datorhimlen.
Puss

söndag?

Känns som söndag.
Har nyss käkat grillad lax och sallad.
Ska kolla på tv.
Få bort min migrän.
Sova.

Hejdå.

Öppet hus

Har inte haft tid till dator på en halv vecka nu, typ.
Nu ska jag uppd. lite, fast det känns som om det är torrt i hjärnan när jag ska skriva här. Det enda jag kan skriva är att jag dunkar Promoe och jag är förbannad på en fluga som är i mitt rum.

Hade även öppet hus på skolan igår. Kan inte skriva att det var kul, eller tråkigt. Så i torsdags jobbade jag över till kvart i sex, och igår till klokan åtta. Några bilder jag snodde av Patricia. :)


Glenn och JP fjöntar sig !

Sabina fixar

Annika och Sabina, fina(?)

Dylan jobbar!

PUSS

sola

Jag borde fixa till mitt rum, städa, dammsuga, plocka in tvätten och en rad andra olika städningsmetoder. Men jag har fan ingen lust, och då ska jag fasiken inte göra det heller! Det är kasst väder, så nu ska jag ta med min moder, motionera till byn och sola solarium! Efter det, traska hem, träna en skvätt och sedan ta ett långt bad hade jag tänkt.

Hörs sen!


nu ska jag ta och göra det igen!


Jag får ångest när jag tänker på döden

Jag tänkte på en sak innan, tänk så klarar jag inte Nationella i Matte A (jag är urkass på matte, av olika anledningar) och jag får hoppa av skolan? Vad ska jag göra av mitt liv?
Jag tänkte också på att dö, tänkt när jag är 100 år och tänker tillbaka på allt jag gjort , och INTE gjort. Jag måste faktiskt börja ändra mig, jag måste leva en dag i taget och göra saker som jag aldrig skulle tänka mig kunna göra. Jag ska testa allt! Jag vill fan till ochmed sitta i fängelse! Bara för att testa. Jag får ångest när jag tänker på att när jag är 20 år, förhoppningsvis gått ut skolan och ska söka jobb. Vad ska jag söka? Hur, när och varför? Jag kommer nog aldrig jobba med ett jobb som har 7-4 tider, i mer än ett år. Aldrig i hela mitt liv jag kommer palla det, det kommer jag inte ha tid för! Jag ska göra en jävla massa andra saker innan jag tar ett sådant jobb. Nu har jag fetångest, och ska göra något av mitt liv.
Ska träna nu, sedan duscha. Puss!

Detta har hänt

Igår var den mest olyckade utgången jag har varit på.
Okej, jag överdrev rätt mycket där, men det var inte så speciellt kul igår iallafall. Jag ångrar mig att jag slösade 150 svenska kronor för att komma in på Granada, som var det mest tråkigaste stället jag varit på. Jag bara väntade på att golvet däruppe skulle gå i sönder så mycket folk det var, bara för Lasse Stefanz spelade? Medelåldern var typ 43 år, och jag hade urtråkigt. Blev två cider där inne, sedan åkte jag och Martina hem. Väl hemma somnade jag och mådde fint.
Innan Granada hade vi varit hos mig, rätt mysigt fast jag och Martina stressade alla andra, sorry guys! Vi kom iväg efter två öl, en cider och en halv flaska vin i mig med Kims jeep. Fel val av bil, för vi hinner köra fem minuter innan det lyser tre röda knappar på bilen, och den stannar. Mitt ute i skogen, mellan Osby och.. Lönsboda. Martina och Danne fick gå in till huset som låg brevid, be om vatten och när vi hällde i vatten i bilen så kokade vattnet och det rök, ja, jag har aldrig sett så mycket rök. Sedan sprutade vattnet ut igen, illa. Vi kom iallafall iväg, med en annan bil och granada har jag redan beskrivit. ALDRIG MER!

(jag ska lära mig ta bilder när jag festar, punkt slut)

17:30

Sitter på altanen, spelar Promoes nya album och har hällt upp en öl.
snart ; pizza.
sen ; utgång?


igår:


02:35

Här sitter jag.
uppd. imorgon, jag mår illa, hemma själv, och kan inte somna.

RSS 2.0