Hemma!

Skulle bara säga att jag är hemma,och skriver ett lååååååååångt inlägg om P&L senare ikväll, har varken tid eller orken just nu. Min hals dödar mig!


HEJ Peace and Love

Tjarå, nu drar jag till Lund med min bästavän. Och hem till en annan bästavän.
Hörs och ses på Söndag! Om jag inte uppd. från mobilen på min 12 timmars bussresa :)


Hjärter dam.

Sitter och lyssnar på Lars, lilla Winnerbäck som ska spela tre dagar på P&L. Kommer bli helt dunderbra, för om jag missar honom första gången kan jag alltid se han två gånger till! Perfa.
Nu är det mörkt ute, och det har jag längtat efter! Har tillochmed klippt gräset för att tiden ska gå snabbare (och mest för att på motion, jävla kränghelg) och nu äntligen är det mörkt och kallt därute! Har försökt packa klart idag, men lyckades inte. Har halva väskan kvar, plus mitt handbagage! Jaja, får se till att ha lite plats hem med, då man inte orkar vika och bara slänger ner allt. Hehe! Så jag får packa klart imorgon, vilket kommer gå snabbt!
Ställer klockan på 12, så jag inte försover mig! Klockan fyra ska jag och min bästavän till byn och käka en underbar kycklingsallad! Mumma, saknat den sjukt mycket asså! Sen vid fem tar vi tåget till Sabina, Lund. Blir hämtade, så slipper asa runder på väskorna i hela stan, vilket är jobbigt! Så imorgon kommer bestå av skratt, längtan, vin och ännu mer skratt! Kommer inte kunna somna, och vi kommer nog inte vilja det heller - man kan försova sig! Haha. Beställa taxi in till Lund ska vi med, ofta det går bussar klockan fem på morgonen in till Lund? NIX!
Något som jag inte ska glöma imorgon är : Biljetterna (buss+festival), kameran (som jag tappade bort, men hittade), pengar, leg och bankkort!

Nu ska jag sova, TYP (kommer zappa genom alla kanaler och sedan sätta på sims 3 som jag fick av pappa som "sommarpresent". Puss!

cut the crap

Sitter och dunkar Alice in videoland just nu (lite nostalgi för mig, lätt jag ska se på PL!) , väntar på att klockan ska bli fyra så vi kan äta och sedan åka till husvagnen. Hade tänkt vila upp mig en smula denna veckan tills nästa. Underbart väder, så hänger med familjen till husvagnen!

Har sminkat mig , fixat håret och tagit på mig normala kläder, som jag inte gjort sen fredags typ! Har bara gått i mjukisbrallor och en tröja på det, haha.  Har packat ner kläder till midsommar, (om jag stannar kvar där och "firar" med familjen + andra familjer) så får se hur det blir, men det lutar åt att jag stannar där tills söndag.

Okej, måste tjata lite till om PL, längtar så jag snart kissar på mig asså! Det enda jag, Sabina och Rolle snackar om är PL, vilket är konstigt eftersom vi är såna - hej vi snackar tills vi blir torra i halsen, tar ett glas vatten och snackar igen. Och nu handlar allt om PL, så längtar som ett as nu, hoho! :D:D:D

Nej, nu ska jag faktist packa klar, sedan ska jag stänga ner datorn & ta med den. (hehe, kan inte slita mig från bebisen)
Sedan ska jag försöka sola bort min bränna efter siesta, ser inte klok ut!
Ha en fin dag, puss!


Peace and Love! ♥

Nu är det 8 dagar kvar, åtta små dagar som kommer gå sjukt fort !
Jag längtar, peppar med över 100 artister genom spotify & med mina älsklingar.

- Satte nyss på The Kooks - Eddie's Gun , och inser att jag ska se dom! JAG SKA SE THE KOOKS, bandet jag har lyssnat på i över sex år, jag dör !!!!!!!!!!!!

btw..
Jag älskar vädret, underbart.
Imorgon drar jag till husvagnen, och stannar där ett tag. Skönt + har Internet där (: hihi!




Just det, har inskaffat (eller, jag fick den när jag slutade skolan i fredags av mamma, som avslutningspresent) som jag ska använda flitigt i sommar ! (På kvällarna dock, blir brun lätt)!


siestafestivalen 09

Första filmen jag gjort, någonsin.


The sadness will never end

Jag blir så jävla ledsen på mina lärare ibland. Öppna ögonen och se hur jävla mycket jag har kämpat mot slutet? Hur mycket jag har pluggat hemma, försökt få ihop alla uppg, och när jag väl har gjort alla så har de satt slutbetyget ? NÄR DE SA ATT JAG KUNDE LÄMNA IN DET DEN DAGEN?
Jag blir besviken, och ledsen över att jag har kämpat så och sedan får ett slag mitt i ansiktet av dom. Jag orkar inte mer, ett jävla år kvar. Nu har jag både Religionen , som jag förövrigt inte har missat en enda lektion av, gjort alla uppg. och varit med i diskussioner att plugga upp i höst. Jag har även Multimedia, och jag känner att jag inte är värd ett G, och jag tackar min lärare att jag får lovet på mig att göra olika uppg.

Nu är jag ledsen. Hörs inte på ett tag.

Chelsea Smile

Snart, snart ska jag se mina darlings!


matte

Jag har haft svårt för matte hela mitt liv, och ännu värre när jag började i ettan på LBS.
Jag har aldrig någonsin (vad jag kommer ihåg) klarat ett prov i matten, men idag, idag klarade jag mitt kanske första prov i matte. Jag är lycklig, glad som en gnu och är i extas! Min peac and love biljett har med kommit, ska hämta ut den snart!
ÅH, klarade matten, ALDRIG MER MATTE !! (typ)


aldrig mer, aldrig mer !!

rensa snart? JA


sims

Hittade nyss min skiva, och nu installerar jag det på min nya dator! Åh, saknat Sims.
Ska kirra in Sims 3 också under veckan/nästa vecka, klippa gräset två gånger = sims 3 ? VÄRT DET!

brb, sims !


Sverigedemokraterna

Jag blir förbannad, rent ut sagt. Ni som tror att SD är för rasister borde läsa på en extra gång, för alla som tror det är fan inte ens i närheten av att veta vad politik betyder då. Alla vet om att SD har ett förflutet om att vara "rasister, nassar och invandrarhatare" , bara för att man vill bevara Sverige som Sverige? Jag blir arg, arg för alla som säger "Hur fan kan du hålla på SD, jävla rasist!" bara för jag har valt att hålla mig till SD.
SD har åsikter som jag håller med om, som alla kanske gör men väljer att sätta pengar framför framtiden (moderater!!!!!) "Ta från de fattiga, och ge till de rika" - hur fan kan man göra så i dagens samhälle?

Vi är en av de som betalar mest och får ut minst från EU, och därför borde vi inte stötta EU. Det är fakta, om pengar nu är så viktigt så om du ger bort 100 kr och fått tillbaka 5 spänn blir du väl glad? Eller?

Invandringen är nog det man tänker på först när man hör Sverigedemokraterna, och ni kanske har rätt. SD har åsikter som många svenska familjer tänker på när de är hemma, och inte bland folk. Jag, mig själv tycker att SD har en otroligt bra upplaga om vad de vill åstadkomma inom politiken och invandringen. Stärk gränsskyddet så vi minskar illegal invandring, och ta hand om de som vi har nu. De som sitter i sin lägenhet och har ett jobb som busschaufför när de har bättre utbildning än en svensk doktor. Stoppa invandrare och hjälp de som bor i Sverige att komma upp på benen, istället för att trycka ihop alla i tex. Rosengård, där de gör Sverige till något annat än Sverige. Många invandrare kommer hit i hopp om ett nytt liv och nytt jobb, tjäna pengar och försörja sin familj så gott det går. Men många av de möter motsatsen : Inget jobb, men nytt liv, och på så vis kommer många av de in i tung kriminalitet Invandrares åsikter räknas också, och därför borde de komma in i samhället mer, få se ett bra Sverige Jag blir förbannad på invandrare som säger "Jävla skitSverige, de gör inget för oss!" . Ställ er upp och gör något åt det då, istället för att hålla käften! Börja förändra samhällets syn på er, förbättra er och försök flera gånger. (Nu drar jag inte alla över en kant, men majoriteten av invandringen försöker inte ens skaffa sig ett jobb för de är osäkra och "säkra" på att de inte kommer att få jobbet, medans andra försöker, mer och mer och tillslut lyckas.) Det tycker JAG är fel, att man SKA försöka kämpa för att få ett jobb som man har en bra utbildning till, dvs, Ta in invandrarna efter hur många vi kan hantera.

Jag h
ar dock inte röstat, och därmed lagt min röst på EU, då jag inte ens röstat. Jag känner att jag har fått förlite information om de olika grupperna, och kanske inte ens håller på SD? Just nu, som jag känner ligger SD närmast det jag ska rösta nästa år, då jag har fördjupat mig inom detta ett tag nu. Jag är inte rasist, och jag kommer aldrig att bli heller.




bakat


now




BFF ♥



Ville bara säga tack.
Tack för att du finns.

Siesta del 1 av 1

Tisdag: Åkte till hässleholm med Ida vid 12 tiden, och sedan vidare till kstad för att lämna en väska. Direkt till Hässleholm igen, och vidare till Campingen. Fixade in oss och satte upp tältet och chillade i solen! På kvällen fick jag en extrem jävla huvudvärk / migrän så jag åkte hem. Sov hemma!
Onsdag: Åkte in till Hässleholm vid tre med Nille, Hanna och Maria. Sprang dit för att slippa stå i kö 4 timmar, men när vi kom dit var kön ca 3 timmar lång. Vi som hade band tog in all packning Nille hade med sig, och mös hela kvällen med cider och många goda skratt.
Torsdagen: Efter en extremt dålig natt, ingen sömn och jobbiga grannar så var jag sjukt trött. Det haglade och regnade som ett as, och det var värsta stormen. Beslöt mig att åka hem till Osby med bussen eftersom jag skulle iväg på fredag morgon. Så jag åkte hem vid halv 6 tror jag?
Fredag: Begravning i Fjälkestad, morfar. Det gick rätt okej, och jag vill aldrig vara en av dem som sitter på första raden igen. Jag såg rakt igenom huvudet på dem, hur ont de hade och hur ledsna de var.
Vid 1 igen åkte jag och Rolle till Hässleholm igen, såg några band (som jag aldrig kommer ihåg, men bla Marcus Krunegård och Adiam Dymott) var med på campingen och skrattade ikapp med allt folket som gjorde min dag mycket bättre.
Lördagen: Stekade som in i helvete, och jag fick så jävla mycket färg på kroppen så ni kan fan inte fatta det, jag är brun, brunare och brunast! Idag blev det några mer band, tex. Anti-Flag, Promoe, Timbuktu osvosv. Alla åkte hem, och jag sov ensam i mitt tält, somnade runt 2 tror jag, och vid 4 kom Rolle in i tältet, hoho.
Söndag: Sova utanför Volvo på en ouppblåst madrass i skuggan av 29 grader var rätt okej skönt. Åkte hem, duschade och sov.

Här kommer lite bilder:









Siesta del 1 av 1

Har varken haft tid eller pallat skriva en resume av årets Siesta, men nu så!....
............................................................................................................................................
............................................................................................................................................
............................................................................................................................................
............................................................................................................................................

Nu fick jag helt plötsligt hjärnsläpp, och kommer fan inte ihåg ett piss av siesta?

hörs imorgon.

RSS 2.0