Sverigedemokraterna

Jag blir förbannad, rent ut sagt. Ni som tror att SD är för rasister borde läsa på en extra gång, för alla som tror det är fan inte ens i närheten av att veta vad politik betyder då. Alla vet om att SD har ett förflutet om att vara "rasister, nassar och invandrarhatare" , bara för att man vill bevara Sverige som Sverige? Jag blir arg, arg för alla som säger "Hur fan kan du hålla på SD, jävla rasist!" bara för jag har valt att hålla mig till SD.
SD har åsikter som jag håller med om, som alla kanske gör men väljer att sätta pengar framför framtiden (moderater!!!!!) "Ta från de fattiga, och ge till de rika" - hur fan kan man göra så i dagens samhälle?

Vi är en av de som betalar mest och får ut minst från EU, och därför borde vi inte stötta EU. Det är fakta, om pengar nu är så viktigt så om du ger bort 100 kr och fått tillbaka 5 spänn blir du väl glad? Eller?

Invandringen är nog det man tänker på först när man hör Sverigedemokraterna, och ni kanske har rätt. SD har åsikter som många svenska familjer tänker på när de är hemma, och inte bland folk. Jag, mig själv tycker att SD har en otroligt bra upplaga om vad de vill åstadkomma inom politiken och invandringen. Stärk gränsskyddet så vi minskar illegal invandring, och ta hand om de som vi har nu. De som sitter i sin lägenhet och har ett jobb som busschaufför när de har bättre utbildning än en svensk doktor. Stoppa invandrare och hjälp de som bor i Sverige att komma upp på benen, istället för att trycka ihop alla i tex. Rosengård, där de gör Sverige till något annat än Sverige. Många invandrare kommer hit i hopp om ett nytt liv och nytt jobb, tjäna pengar och försörja sin familj så gott det går. Men många av de möter motsatsen : Inget jobb, men nytt liv, och på så vis kommer många av de in i tung kriminalitet Invandrares åsikter räknas också, och därför borde de komma in i samhället mer, få se ett bra Sverige Jag blir förbannad på invandrare som säger "Jävla skitSverige, de gör inget för oss!" . Ställ er upp och gör något åt det då, istället för att hålla käften! Börja förändra samhällets syn på er, förbättra er och försök flera gånger. (Nu drar jag inte alla över en kant, men majoriteten av invandringen försöker inte ens skaffa sig ett jobb för de är osäkra och "säkra" på att de inte kommer att få jobbet, medans andra försöker, mer och mer och tillslut lyckas.) Det tycker JAG är fel, att man SKA försöka kämpa för att få ett jobb som man har en bra utbildning till, dvs, Ta in invandrarna efter hur många vi kan hantera.

Jag h
ar dock inte röstat, och därmed lagt min röst på EU, då jag inte ens röstat. Jag känner att jag har fått förlite information om de olika grupperna, och kanske inte ens håller på SD? Just nu, som jag känner ligger SD närmast det jag ska rösta nästa år, då jag har fördjupat mig inom detta ett tag nu. Jag är inte rasist, och jag kommer aldrig att bli heller.




Kommentarer
Postat av: moath

Jag tänker inte så mycket på det här. Men jag är inte rasist, nejnej. Min bror är från guatemala, så det hade varit hemskt om jag var rasist.

2009-06-07 @ 16:21:56
URL: http://jagharenrosacykel.blogg.se/
Postat av: Jenny

jag är nog inte rätt person att fråga då jag faktiskt råkar vara thailändsk....

2009-06-07 @ 17:03:40
URL: http://nokbin.blogg.se/
Postat av: Elin Thor

Hej! Jag har startat en ny bloppis där det kommer ut massvis med annonser med kläder under flera veckor nu, det ligger redan flera plagg ute :) Kika in vettja, du kanske hittar någonting du kan fynda? http://elinsbloppis.blogspot.com/ Ha en trevlig dag! :)

2009-06-07 @ 17:47:39
URL: http://elinsbloppis.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Fyfan vad egoistiskt du tänker. Sverigedemokraterna likaså! Du skriver som att Sverige är ett land som har det dåligt? Men då har du nog inte tänkt på hur förutsättningarna kan ha sett ut i de länder där invandrarna kommer ifrån? Det flesta kommer från rena helveten, och chansen för dom att få komma till Sverige är för de flesta deras räddning i livet.

Vi i Sverige är så jävla bortskämda. Så jävla bortskämda att ingen inser hur jävla bra vi har det egentligen. Jag förstår inte varför folk inte lär sig att tänka ett steg längre innan de öppnar käften.

2009-06-07 @ 18:30:09
URL: http://jjohannape.blogg.se/
Postat av: Johanna

Även om SD inte är rasister, så är de helt klart EGOISTER.

2009-06-07 @ 18:30:41
URL: http://jjohannape.blogg.se/
Postat av: Jessica

tyvär kan jag inte godkänna den kommentaren eftersom den kan kännas otrevlig mot andra... Kommer heller inte svara på et!

2009-06-08 @ 16:22:27
URL: http://bessanliindh.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag har inget emot invandrare, iallafall inte dem som kommer hit för att sköta sig. Men såna som kommer hit och stjäl, misshandlar, våldtar osv kan lika gärna åka tillbaka till sitt hemland och göra det där. Nu menar jag naturligtvis inte att bara invandrare gör det, alla som gör det är inte värda ett piss i mina ögon, de kan lika gärna få ett skott i pannan.

2009-07-05 @ 19:39:58
URL: http://emeeliebergman.blogg.se/
Postat av: cecilie ♥

intressanta tankar

2009-07-05 @ 19:59:34
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Hej! :)

Fyfan för sd!

En fråga.. vad är du rädd för?

Kram <3

2009-07-05 @ 20:19:28
URL: http://extreme.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hey!

Jag är med i en sommartävling där man kan vinna en dator. Det hade varit jättesnällt av dig om du hade kunnat klicka dig in och rösta här:

http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338

(klicka på den rosa snäckan till höger om bilden, det tar bara en sekund)



Jag ligger just nu efter med en del röster, men jag ska kämpa mig upp i toppen – förhoppningsvis med hjälp av dig! ^^ Skicka gärna en kommentar tillbaka, så att jag kan tacka…



Kram//Hanna

2009-07-05 @ 20:35:52
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: Cer

Haller med dig till hundra procent!! Och ni som kommenterar utan att ha fattat vad den har personen skrivit. LAS igen och forsok forsta!!!!!!



(Ar i USA och saknar vissa bokstaver - men hoppas budskapet kommer fram)

2009-07-05 @ 20:47:05
URL: http://ceralia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0